Kabelmanagement

Bureaus met kabelmanagement

Kabelmanagement op kantoor begint al bij de planning.

Meerdere schermen per werkplek zijn al lang geen uitzondering meer. En iedere kantoormedewerker met een smartphone moet die ook makkelijk kunnen opladen. Om maar twee voorbeelden te geven waarvoor we tot nader order kabels nodig hebben naar en op iedere werkplek.

Kabels voor energie en data doorkruisen bijgevolg vloeren, muren en plafonds, maar moeten ook tot aan iedere individuele werkplek geraken. Bij voorkeur onzichtbaar, en als dat niet kan toch zo esthetisch verantwoord mogelijk. Daarom biedt Pami u onder de noemer ‘Kabelmanagement’ tal van oplossingen om de hinder van kabels op kantoor tot het minimum te beperken.

Dat start bij het zorgvuldig plannen van energie- en datavoorzieningen voor iedere werkplek en eindigt bij het precies plaatsen van werktafels en ander meubilair waar die voorzieningen uit muur, vloer of plafond komen. Hoe vroeger we dus bij een project voor kantoorinrichting betrokken worden, hoe beter we u op dat vlak kunnen adviseren en hoe beter het eindresultaat zal zijn.