Audiovisueel

Audiovisuele oplossing voor op kantoor

Audiovisuele middelen op kantoor voor presentatie, informatie en bediening.

Geen kantoor- of werkomgeving meer zonder state-of-the-art audiovisuele middelen. Daarbij denkt u wellicht meteen aan naadloos geïntegreerde informatieschermen bij het onthaal. Of aan draadloos aangestuurde presentatieschermen of faciliteiten voor videoconferencing in vergaderruimtes. Maar denk gerust breder. 

Spreek bijvoorbeeld eens met onze accountmanagers over toepassingen waarmee werknemers bij aankomst op kantoor makkelijk een vrije werkplek kunnen vinden in de buurt van een collega. Of waarmee een projectteam hic et nunc een beschikbare vergaderruimte kan vinden en reserveren voor overleg.

Intuïtieve touchscreen-toepassingen bij de ingang van uw gebouwen of per verdieping bieden u een oneindig scala aan oplossingen voor het efficiënter beheren en benutten van uw bedrijfsruimtes. Medewerkers zien in real time de beschikbaarheid van werkplekken of vergaderruimtes en binnenin die ruimtes wordt de bediening van licht, verwarming en airco een fluitje van een cent.

Andere, strategisch opgestelde informatieschermen of beamers zijn dan weer ideaal voor het snel en efficiënt verspreiden van uw interne communicatie of voor de creatie van een aangename sfeer en professionele uitstraling van uw bedrijf.