Thuiswerkplek

Ergonomische thuiswerkplek

Even comfortabel thuis als op het werk

Binnen het hybride werken heeft thuiswerk een belangrijke rol. De thuiswerkplek maakt integraal deel uit van de werkomgeving. Als workspace designer zijn we overtuigd dat uw medewerkers thuis net zo professioneel, ergonomisch en efficiënt moeten kunnen werken als op kantoor.

Als onderneming stippelt uw HR afdeling best een doordachte, professionele strategie uit. Zo zijn er bedrijven die hun ‘thuiswerkers’ een basispakket aanbieden met onder meer een werkplek, bureaustoel … Vaak als onderdeel van een flexibel cafetariaplan.

Contacteer ons voor een voorstel op maat of enkele praktijkvoorbeelden van multinationals of KMO’s die u voorgingen. Pami ondersteunt u maximaal én op maat zodat u zich kan blijven focussen op uw kernactiviteiten. Enkele grote bedrijven en overheidsdiensten gingen u al voor. Tot grote tevredenheid van werknemer én -gever.

Safe@Home Service
 • Selecteren
  We kiezen samen de producten uit ons Safe@Home aanbod, maar ook de financiering, facturering, levering e.d. die het beste bij uw situatie passen.
 • Creëren
  We zetten een webshop op maat van uw bedrijf en uw medewerkers op. Alleen personen die ingeschreven zijn, hebben toegang en kunnen van de webshop gebruikmaken.
 • Tonen
  Indien gewenst stellen we de producten tentoon in uw kantoren of kunnen ze getest worden in onze Experience Centres. Uw medewerkers willen de verschillende producten graag zien, voelen en beleven. Als extraatje kunnen we momenten inplannen waarop een Pami-medewerker aanwezig is om vragen te beantwoorden en tips te geven over bv. een correcte zithouding ...
 • Communiceren
  Laat uw voltallige personeel weten dat een gezonde, ergonomische werkplek belangrijk is, ook thuis. En dat u hen op alle vlakken helpt om de perfecte werkplek te ontwerpen.
 • Leveren
  Indien gewenst leveren én monteren we rechtstreeks bij uw medewerkers. Zo kunnen ze snel aangenaam en ergonomisch aan de slag.