Interieurarchitectuur

Interieurarchitectuur voor kantoorinrichting

Interieurarchitectuur afgestemd op het kantoor van morgen.

De accountmanagers van Pami leiden u vakkundig doorheen het ontwerpproces. Samen met u overlopen ze uw eisen- en wensenbundel en stellen ze een gedetailleerd programma op van uw kantoor van morgen. Op basis daarvan creëren onze interieurarchitecten creatieve ruimtelijke oplossingen en zorgvuldig overwogen ontwerpen. 

Bij iedere fase van het proces - schetsontwerp, voorontwerp en definitief ontwerp - krijgt u uitvoerige toelichting aan de hand van plannen, tekeningen, foto’s, 3D-simulaties en stalen van de voorgestelde materialen.

We gaan zelfs nog een stap verder! In ons Experience Centre in Pelt kunt u uw nieuwe ontwerp in Virtual Reality beleven. Met een speciale VR bril en software brengen we uw project helemaal tot leven. Zo betrekken we u nog meer in het ontwerp waardoor u met een geruster gemoed een betere beslissing neemt.

Producten als stoelen en tafels kunt u uitvoerig bekijken en testen in onze Experience Centres in Pelt, Brussel en Rotterdam.

Het spreekt vanzelf dat zowel onze accountmanagers als onze interieurontwerpers doordrongen zijn van het belang van ergonomie, akoestiek, verlichting en andere praktische aandachtspunten bij het creëren van werkruimtes. Alleen al omdat zij er zelf grote delen van hun dag in doorbrengen, weten zij als geen ander dat optimale werkresultaten alleen ontstaan in optimale werkruimtes. Zowel functioneel als
emotioneel.