GPAI

Passionate people do things differently

GPAI, sinds 2010 gevestigd in de industriële zone van Ghilsenghien, besloot in 2017 om een ??nieuw hoofdkantoor te bouwen. Een semi-industriële nieuwbouw met een moderne twist bestaande uit 1200 m² werkplaats en 400 m² kantoor op 2 verdiepingen.

De 32 medewerkers bieden hun klanten de studie, het ontwerp, de fabricage en de inbedrijfstelling van laag- en middenspanningsregelapparatuur, pneumatische en elektrische kasten voor de industrie, evenals de analyse en ontwikkeling van software die de automatisering van industriële proceslijnen mogelijk maakt.

GPAI is net zoals PAMI een familiebedrijf met dezelfde waarden. "We zetten menselijk kapitaal steeds centraal in het bedrijf. Onze teams staan ??voortdurend in contact met onze klanten. Klaar om naar hen te luisteren. Ons doel is om hen de oplossing te bieden die precies op hùn behoeften inspeelt. Hoogwaardig, kwalitatief werk uitgevoerd met expertise door gepassioneerde mensen ... Omdat volgens ons: Passionate people do things differently."