Assuralia

Een nieuwe manier van werken

Na covid introduceerde Assuralia, een beroepsvereniging van verzekeringsondernemingen in België, zoals velen telewerken. Ze stelden echter vast dat het bestaande pand niet was aangepast aan deze manier van werken.  

 

“Als beroepsvereniging hebben onze medewerkers veel vergaderingen. We hadden dus nood aan ruimtes waar mensen online vergaderingen kunnen volgen, maar ook waar ze kunnen samenwerken. En uiteraard ook ruimtes waar men in alle rust geconcentreerd kan werken”, aldus Melissa Thirion, adviseur leven en gezondheid bij Assuralia. “We kozen voor Pami omdat het een Belgisch bedrijf is met lokale productie en een Europees aanbod van meubilair. Dit paste perfect in ons duurzaamheidsverhaal”, voegt Thirion toe.  


Lucia Lunetta, senior accountmanager bij Pami, benadrukt het belang van vertrouwen tijdens het project: “Een groot project als dit kunnen starten met partijen die elkaar goed kennen en elkaar vertrouwen, dat is een enorme troef. In nauwe samenwerking met Wah Wah Design zocht Pami oplossingen voor Assuralia, gebaseerd op zowel functionele, duurzame als esthetische aspecten.”  


“We installeerden enkele oplossingen op maat, zoals de onthaaldesk, de volledig uitgeruste keuken, maar ook de koffiehoek en de zitbanken. Alle meubelen, of die nu standaard zijn of op maat gemaakt, werden ontworpen en geproduceerd in onze fabrieken in België,” deelt Lucia met trots.  


“We hebben heel wat booths en kleine vergaderruimtes die veelvuldig gebruikt worden,” zegt Melissa Thirion tevreden over het eindresultaat. “Het is een aangename ruimte geworden met veel licht en groen. De medewerkers hebben zich vlot aangepast aan hun nieuwe omgeving.”  


De samenwerking tussen Assuralia, Wah Wah Design en Pami resulteerde in een moderne en functionele werkplek die voldoet aan de nieuwe behoeften van de medewerkers.