Over ons

Pami ontwerpt kantoorconcepten en realiseert inspirerende werkomgevingen. Dat doen we al meer dan 65 jaar.  Door functionele en innovatieve werkomgevingen te creëren, doen onze klanten het beter. 

Staat u voor de uitdaging om nieuw talent binnen te halen of wilt u waardevolle werknemers een extra boost geven?  Bent u vastbesloten om werk te maken van een creatieve en stimulerende werksfeer in uw organisatie? 

Pami ontwerpt het perfecte werkklimaat op maat van úw bedrijf. Motiverend voor uw medewerkers, bevorderlijk voor de resultaten, positief voor de sfeer. Hoe we dat doen? Met hedendaags meubilair. Met maatwerk. Met innovatieve oplossingen en slimme designs. Doordacht en duurzaam. Samen met u, rond de werktafel. En vooral: gepassioneerd en met veel vakmanschap. 

Wij houden van ons werk. 

En we hopen dat ú dat ook doet.

Visie van Pami

Als toonaangevend ontwerper en fabrikant levert Pami kantoormeubelen van hoge kwaliteit tegen concurrentiële prijzen. Pami investeert blijvend in productontwikkeling en in ergonomisch, eigentijds design dat beantwoordt aan de strengste normen. Als klant kunt u rekenen op een grote flexibiliteit en een hoog serviceniveau. Bijzondere aandacht gaat uit naar maatschappelijk verantwoord ondernemen: in alles wat wij doen, houden we rekening met people, planet & prosperity.

Missie van Pami

We love to create inspiring and exciting workplaces that improve job satisfaction and work efficiency.

De grootste, onafhankelijke fabrikant van kantoormeubelen in België

We blikken trots terug op meer dan 65 jaar ervaring. Wij pakken samen met onze vakbekwame mensen graag uit met het kwaliteitsvolle werk dat we elke dag afleveren. En we kijken uit naar de nieuwe uitdagingen die de toekomst ons brengt. 

Kwaliteit is een obsessie

De producten die we maken zijn duurzaam, kwalitatief hoogstaand en tot in de kleinste details afgewerkt. Bovendien voldoen ze aan de strengste normen op het vlak van milieu en ergonomie. De ISO 9001 en ISO 14001 certificaten garanderen een topniveau op gebied van kwaliteitsbewaking en milieuzorg.

Download onze beleidsverklaring.

Geen job is te groot of te klein

Door ons eigen uitgebreide productgamma te combineren met sterke voorkeurleveranciers slagen we er telkens opnieuw in om innovatieve kantoorconcepten te creëren.

Kantoren creëren is mensen begrijpen

Pami doet meer dan alleen kantoorruimtes inrichten. Door zelf te ontwerpen, creëren we een omgeving die past bij uw unieke bedrijfscultuur. Structureel, origineel, ergonomisch en esthetisch. Uw medewerkers moeten er tenslotte elke dag het beste van zichzelf geven! Onze interieurarchitecten laten zich inspireren door uw ambities. Om samen de ideale oplossing te vinden mét impact op de productiviteit, creativiteit en samenwerking.

We investeren in duurzaam ondernemen

Om Pami succesvol te laten doorgroeien, speelt duurzaamheid een belangrijke rol. In elke handeling, in elk besluit en in elk plan houden we rekening met people, planet en prosperity. Met goed bestuur en aandacht voor innovatie ontwikkelen we niet alleen milieuvriendelijke en duurzame producten met oog voor kwaliteit, maar we bieden onze klanten ook duurzame en motiverende oplossingen voor hun medewerkers.

Familiaal

Elke klant verdient onze onverdeelde aandacht. Groot of klein, lokaal of internationaal, we houden vast aan onze persoonlijke en familiale aanpak, van het eerste contact tot de laatste oplevering. Gemaakte afspraken komen we na, uw verwachtingen lossen we in.