Pami service.

Bij Pami staat vertrouwen voorop. Je kunt er dan ook op vertrouwen dat we jouw bestelling met de grootste zorg behandelen. Met oog voor detail, duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit. Mocht je onverhoopt toch een vraag hebben over service, levering of planning, dan staan onze medewerkers graag voor je klaar.

Service

Bel naar +32 11 710 419, stuur een mailtje naar service@pami.be of vul het serviceformulier in.


Planning en leveringen

Neem contact op via +32 11 800 711 of via planning@pami.be.

Serviceformulier

Via ons serviceformulier kan je je aanvraag ook eenvoudig online doen. Onze serviceafdeling neemt dan binnen de 2 werkdagen contact met je op.

 

Om je snel en efficiënt van dienst te kunnen zijn, vragen we je vriendelijk om het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Enkele tips: Vermeld het Pami ordernummer waar je serviceaanvraag betrekking op heeft. - Geef een gedetailleerde omschrijving. Denk ook aan de gegevens van de locatie (vb. adres, gebouw, verdieping, lokaal,…) - Voeg foto’s toe ter verduidelijking. Een foto van de garantiesticker is altijd een grote hulp.

Jouw serviceaanvraag

* = VERPLICHT

Geen bestand geselecteerd.
Ter bescherming van uw persoonsgegevens maakt Browsbox gebruik van de reCAPTCHA-technologie van Google. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn daarop van toepassing.