Een duurzaam verhaal op maat

Weet u waar we bij Pami sterk in zijn? Luisteren. Naar u. Waarom? Omdat geen twee bedrijfsculturen gelijk zijn en een standaard kantoorinrichting dus per definitie niet bestaat.

Daarom vertrekt Pami altijd vanuit uw specifieke verhaal. Van daaruit ontwerpen we een werkomgeving op maat. Met ingrediënten uit eigen huis maar ook van onze partners, naadloos geïntegreerd tot een efficiënt geheel. Tot een motiverend werkklimaat waarin uw medewerkers centraal staan. Een inspirerende omgeving waarin ze productief kunnen (samen)werken.

Dat project coördineren we voor u van eerste schets tot laatste schroef, terwijl we er nauwgezet over waken dat uw nieuwe kantooromgeving iedere duurzaamheidstoets moeiteloos doorstaat. En ook u en uw onderneming maatschappelijk verantwoord kunnen blijven ondernemen.

MVO logo Pami

MVO

De aandacht voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) groeit de jongste jaren exponentieel, zowel vanuit de maatschappij als vanuit de overheid. Op die evolutie heeft Pami niet gewacht, integendeel.

Circular workspace design Pami

CIRCULAR WORKSPACE DESIGN

Fact: de economie zal circulair zijn, of ze zal niet zijn! Onze grondstoffen zijn immers eindig en we hebben maar 1 aarde. Als we ons idee over grondstoffen en het gebruik daarvan fundamenteel willen veranderen, moeten we vertrekken van de enige grondstof die niet eindig is: het menselijk vernuft. De circulaire economie begint bij de juiste mindset.

ecologische voetafdruk Pami

VOETAFDRUK

Al gehoord van de "afvalhiërarchie"? Het is de prioriteitsvolgorde van acties die moeten worden ondernomen om de hoeveelheid afval te verminderen en om de algemene afvalbeheerprocessen te verbeteren.