Melexis

Een innovatieve mindset.

Melexis heeft zich bij de kantoorinrichting laten leiden door innovatie. Het nieuwe kantoor moest de innovatieve mindset van Melexis ondersteunen. Bedrijven als Google, Microsoft en Getronics brachten hiervoor inspiratie.

Het nieuwe kantoorinterieur is heel open, wat belangrijk is voor het bedrijf. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen functies. De CEO zit niet in een apart kantoor en heeft net dezelfde werkplek als alle andere medewerkers. Er zijn enkele vergaderzalen, maar die worden voorbehouden voor grotere meetings. Een rits communicatiehoekjes zorgt ervoor dat de mensen voor elke taak een specifieke plek hebben. Zo zijn er hoekjes gemaakt om een presentatie op afstand te volgen. Er zijn ook hoekjes waar mensen zich kunnen afzonderen om geconcentreerd te werken. Ook zijn er in het kantoorconcept comfortabele sofa’s voorzien. In eerste instantie dragen deze bij tot de akoestiek op kantoor maar deze zijn ook uiterst geschikt als communicatieplek.

Melexis wil de werkomgeving voor haar medewerkers zo aangenaam mogelijk maken. Met de nieuwe kantoorinrichting wil men de sollicitanten welkom heten. Daarom koos met voor een interieur afgestemd op het nieuwe werken, gecombineerd met gezelligheid en een huiselijke sfeer.