Bewel

In goede handen

Bewel is een maatwerkbedrijf en met 2.200 werknemers één van de grootste werkgevers van Limburg.

 

“Het is onze missie om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te werk te stellen en te ontwikkelen.”, vertelt Johan Bongaerts, algemeen directeur. “Ons vorige kantoor was gedateerd en had een slechte energiewaarde, wat niet meer in lijn lag met de inzet van ons bedrijf op vlak van duurzaamheid. Hierdoor ontstond de vraag naar een nieuw kantoorgebouw.“

 

In het nieuwe kantoorgebouw staat samenwerken centraal. “Belangrijk was om iedereen aan boord te hebben van het nieuwe project door hen al van bij de beginfase te betrekken.”, stelt Johan Bongaerts. Het gebouw is verdeeld in ankerzones Noord en Zuid. Elke ankerzone heeft zijn eigen burelen, open en gesloten cockpits. “Ook hebben we gekozen voor een keuken op beide verdiepingen, omdat wij interactie tussen de verschillende diensten wilden bevorderen.”, vertelt Filip Boelen, projectleider Bouw. 

 

Binnen het project speelden twee waardes een prominente rol: toegankelijkheid en ergonomie. Met een greep uit het eigen assortiment en een staaltje maatwerk bood Pami hier een antwoord op. Filip Boelen licht toe: “De open cockpits die mee in het wensenpakket zaten, zijn rolstoeltoegankelijk. En daarnaast zijn alle burelen elektrisch in hoogte verstelbaar, wat natuurlijk de ergonomische wensen die wij hadden perfect invult.”

 

“De samenwerking met Pami verliep zeer vlot. Alles is binnen de opgelegde termijn geleverd. Waren er opmerkingen, werden die steeds heel kort opgevolgd. Ik zou zeker Pami aanbevelen. We stellen vast dat ze perfect onze noden hebben begrepen.”, concludeert Filip Boelen.