Lentekriebels? Zet de bloemetjes maar buiten image

Lentekriebels? Zet de bloemetjes maar buiten

29/03/2021

Het is lente! De lucht vult zich met heerlijke geuren. De eerste bloesems zijn al te zien. Iedereen wil nu buiten zijn, en liefst ook tijdens het werk. De intense coronaperiode doet er ons des te meer naar verlangen dat we kunnen genieten van een veilige, gezonde en groene omgeving. Het buitenleven geeft de werkende mens een energieboost en stimuleert zijn creatieve geest.


Blijvend hybride werken
De coronacrisis maakt duidelijk dat heel wat werknemers ook thuis hun job prima kunnen uitvoeren. Velen willen niet meer terug naar het kantoorleven van vroeger. Eén of enkele dagen per week kunnen thuiswerken of op een andere locatie geeft velen net wat meer flexibiliteit. Ook scheelt het heel wat ochtend- en avondstress zonder die ellenlange files of overvolle treinen met vertraging. Hybride werken wordt de toekomst.


Flexibiliteit krijg je niet alleen door thuiswerk en kantoorwerk te combineren. Een andere, alternatieve vorm is bijvoorbeeld binnen en buiten werken. Nu bij iedereen de lentekriebels toeslaan, groeit het verlangen om buiten te werken nog feller. Geen slecht idee, want werken of vergaderen in een groene omgeving stimuleert de creativiteit, biedt rust en geeft energie.


Het moment is dus aangebroken om de klassieke kantoor- en thuiswerkplek te overdenken. Lunchen in de open lucht, wandelvergaderingen, picknicktafel-meeting… Extra voordeel in deze coronatijd is dat buiten werken de veiligheid ook verhoogt. Want afstand houden is gemakkelijker en er is meer ventilatie. U kunt als werkgever dus gemakkelijker die fysieke afstand garanderen. Lang leve het buitenwerken dus?


Weer biofiel worden
Er is nog iets dat buiten werken zo interessant maakt. Het biedt de kans om de band met onze onmisbare natuur wat te herstellen. Hele dagen doorbrengen tussen vier muren, omringd door beton, steen en glas … beetje geestdodend. We hebben het nodig om in de natuur te zijn, dus waarom niet erin werken? Een groeiende trend bij kantoorinrichting zijn daarom biofiele elementen, die de mens opnieuw verbinden met de natuur in zijn woongebied.


Deze aandacht voor de natuur is trouwens ook een troef voor uw war for talent. Het versterkt uw imago bij felbegeerde kandidaten. U scoort bij hen door ze gezonde en veilige werk- of vergaderplekken aan te bieden, zowel binnen als buiten, rond uw kantoor of thuis. U laat ermee zien dat u geeft om het welzijn van uw medewerkers en investeert in hun gezondheid en productiviteit. “Outdoor” als toegevoegde waarde!


Oersterk designmeubilair
Hoe kunt u het buitenwerken als werkgever nu lanceren? Moet u buiten bankjes gaan plaatsen, picknicktafels neerzetten en parasols aanslepen? Wij zijn workspace designers. Dus of er nu binnen of buiten gewerkt wordt, wij zorgen voor passend en functioneel meubilair. Heel wat klanten mochten we blij maken met ons ruime aanbod aan degelijk en oersterk buitenmeubilair met een modern en tijdloos design.


Wat dacht u van een robuuste aluminium picknicktafel als subtiele blikvanger? Of van een verfijnde ronde buitentafel met draaiplateau om gemakkelijk dingen aan elkaar door te geven? U kunt hem ook gebruiken als parasolbasis om die iets te enthousiaste zon wat te temperen. Kortom, we hebben voor u een uitgebreide waaier aan buitenmeubilair klaarstaan, geschikt voor allerlei locaties, weersomstandigheden en omgevingen.


Grijp uw lentekriebels aan om de nieuwe behoeften van uw medewerkers te beantwoorden. Verken samen met ons de mogelijkheden om van buitenwerk een vaste waarde te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om daarover van gedachten te wisselen.