Vives Kortrijk

Eet smakelijk!

Welkom bij VIVES. Met 13.000 studenten is het 1 van de grootste hogescholen van Vlaanderen met campussen in Brugge, Kortrijk, Oostende, Roeselare en Torhout.

Campus Vives Kortrijk

De  moderne, frisse en  groene open campus biedt heel wat mogelijkheden om naast het studeren ten volle van een gezellig  studentenleven te genieten. Voor de inrichting van het nieuwe restaurant (+-300 plaatsen) werd beroep gedaan op Pami.

Het restaurant heeft een reusachtige glaspartij met zicht op de Doorniksesteenweg. Om hier maximaal gebruik van te maken werd niet gekozen voor standaardmeubilair, maar voor Pami maatwerk. Over een lengte van 20 meter creëerden we een aaneenschakeling van statafels waaraan de studenten zonder enige hinder van tafelpoten of steunpilaren kunnen plaatsnemen en met zicht op de bomen hun middagmaal kunnen nuttigen. Dit staaltje maatwerk werd aangevuld met lage en hoge Pami Linqq tafels in combinatie met Pami contact tables. De rode en witte Lottus cafetariastoelen en barkrukken benadrukken de corporate branding van Vives extra. Bij mooi weer genieten de studenten op het terras aan de Virus-tafels van Extremis.

Ruimtes