Servaco

Een jonge, dynamische uitstraling.

Servaco nv is een onafhankelijk, multidisciplinair laboratorium voor industriële analyses en onderzoek (o.a. milieu, bouwkunde, polymeren…). Servaco nv is onderdeel van de Servaco-groep met vestigingen in Wevelgem, Puurs en Hasselt. Ook een labo voor levensmiddelenonderzoek, Servaco Food Control in Wetteren, maakt hiervan deel uit. In totaal stelt de groep ongeveer 150 medewerkers tewerk.

 

In Wevelgem realiseerde Servaco niet minder dan 2600 m² nieuwbouw bestaande uit diverse laboratoria en kantoren. Deze investering moet naar de toekomst toe de noodzakelijke capaciteit waarborgen. De kantoorinrichting werd aan Pami toevertrouwd.

 

Servaco wilde een jonge, dynamische uitstraling. Wat betreft kleurgebruik werd hierbij rekening gehouden met de huisstijl. In de open landschapskantoren werd extra aandacht besteed aan akoestiek d.m.v. akoestische rugwanden van kasten, scheidingswanden op de werkplekken en cube zitelementen. Met Buzziscreens werd een speelse afscheiding gecreëerd voor de printcorners. Daarnaast speelde Pami met een centraal opgesteld maatwerkmeubel in op de vraag naar interne postbakjes.