RMB

Ontdek RMB 3.0!

"We verhuizen niet zomaar naar een andere locatie, we veranderen ook onze manier van werken die aansluit bij de ergonomie van de ruimte." licht Yves Gerard toe. RMB vestigde zich in een gloednieuwe kantoorruimte.

RMB is verhuisd naar zijn nieuwe kantoorruimte in Etterbeek. Yves Gérard licht de verhuizing toe: "We verhuizen niet zomaar naar een andere locatie, we veranderen ook onze manier van werken die aansluit bij de ergonomie van de ruimte. Transversaliteit, connectiviteit, flexibiliteit, samenwerking, autonomie, verantwoordelijkheid, efficiëntie, mobiliteit… Het zijn enkele van de kwaliteiten die we dankzij de opstelling van de nieuwe kantoren (nog beter) willen ontwikkelen. Hieronder ontdekt u de troeven van onze nieuwe werkomgeving, ontworpen en ingericht louter om onze klanten en mediapartners nog beter van dienst te kunnen zijn.”

Zes jaar na de introductie van de nieuwe crossmedia-organisatie, gunt de regie zich een nieuwe, toekomstgerichte werkomgeving, die communicatie en uitwisseling tussen de medewerkers in de hand werkt. De nieuwe open space-kantoorruimte, die 2600 m² beslaat, draagt bij tot meer flexibiliteit en mobiliteit, die sowieso al toenemen door het gebruik van de allernieuwste mobiele toestellen (laptops, telefoons, telecomsoftware,…) en persoonlijke lockers.

Geoptimaliseerde tools maken de regie geconnecteerder, sneller en efficiënter in het dagelijkse werk. Een hele reeks schermen, geplaatst op strategische plaatsen zoals bij het onthaal, zorgen ervoor dat relevante informatie intern beter circuleert. De vergaderzalen, de bubbles (geluidsdichte ruimten) en de speciaal ingerichte brainstormingzaal, bevorderen de concentratie en de uitwisseling van ideeën. De temperatuur en akoestiek zijn overal optimaal. De werkruimten zijn helder en strak, de ontspannings-en restaurantruimte gezellig en kleurrijk, het onthaal modern en uitnodigend, enz.

RMB blijft trouw aan het DNA van de regie: dynamisme, gemoedelijkheid en teamspirit. Maar de nieuwe infrastructuur draagt ongetwijfeld bij tot de ontwikkeling van de regie én maakt deel uit van de nieuwe RMB 3.0-filosofie.

Bron: RMB - Colliers International