Brucity

Administratieve centrum Stad Brussel

Brucity is de aantrekkelijke nieuwe thuisbasis voor de ambtenaren van Stad Brussel. Als Belgische specialist ter zake nam Pami de volledige kantoorinrichting voor zijn rekening. Op amper acht weken tijd hebben we alle werkplekken en vergaderzalen uitgerust met maatmeubilair dat we in recordtempo ontwikkelden. Hiervoor werkte onze R&D-afdeling zeer nauw samen met de architect. Het ging om modulaire elementen binnen de contouren van het totaalconcept: een combinatie van maatwerk bureaus en akoestische wanden in allerhande vormen. Deze combineerden we binnen de hybride werkomgeving tot verschillende opstellingen.

 

In het hele project hielden we rekening met strenge eisen inzake akoestiek, ergonomie en duurzaamheid. Denk hierbij aan het gebruik van gerecycleerde of refurbished materialen en meubilair. We gebruikten onze jarenlange ervaring en specifieke projectcoördinatie om deze omvangrijke klus op zo’n korte tijd te klaren, aan een ritme van één verdieping per week.

 

We zijn dan ook bijzonder trots dat we als Belgisch bedrijf mee de hoofdzetel van Stad Brussel, hoofdstad van Europa, vormgaven.