<span>WorkSpace One wint Parijse Award</span> image

WorkSpace One wint Parijse Award

07/12/2016

Onderzoek toont aan dat meer dan de helft van de werknemers wereldwijd regelmatig thuis werkt. Maar weinigen hebben er een professionele werkplek. Net zoals op kantoor is het nochtans van belang ook thuis over een volledig ingerichte werkplek te beschikken die daarnaast ook nog ergonomisch verantwoord is. Vanuit deze achtergrond ontstond de eerste ergonomische home office, WorkSpace One.

Zodra u klaar bent met werken sluit u het deksel en alles is netjes opgeruimd. WorkSpace One past in iedere omgeving: van een moderne of landelijke woonkamer tot een creatieve flexwerkplek… dankzij de verschillende kleurencombinaties en personaliseerbare inzetstukken. Bovendien beschikt het meubel over de modernste snufjes: draadloos opladen, ingebouwde Bluetooth luidsprekers, elektrische hoogteverstelling en ledverlichting.

Award
Onlangs won het meubel reeds een eerste prestigieuze award in Parijs. Architectenbureau Génie des Lieux selecteerde de WorkSpace One als “coup de cœur du jury des produits innovants de l’année 2016-2017”.