Winnaar wedstrijd Thuiswerken werkt! image

Winnaar wedstrijd Thuiswerken werkt!

09/11/2018

Katrien wil en zal thuiswerken. Daar kon ze onze strenge maar rechtvaardige jury alvast van overtuigen. Dus krijgt ze van Pami een gepersonaliseerde WorkSpace One thuiswerkplek. Gefeliciteerd Katrien! We wensen je alvast veel productieve werkdagen thuis. Dank ook aan alle andere deelnemers aan onze wedstrijd, we sturen jullie zo spoedig mogelijk een mailtje met een persoonlijke kortingscode.


Thuiswerken werkt! was een succes over de hele lijn.

Met de bekendmaking van de winnaar van onze wedstrijd ‘Win je eigen thuiswerkplek’ sluiten we de campagne ‘Thuiswerken Werkt’ in schoonheid af. Die campagne begon tijdens de Week van de Mobiliteit in september en was een succes over de hele lijn.


Het webinar over thuiswerken werd bijgewoond door maar liefst 75 deelnemers en ook het orgelpunt van de week, de eerste nationale Thuiswerkdag op 20 september, bereikte het beoogde doel: thuiswerken op de agenda krijgen van werkgevers en politici.


Via de campagne wilden we, samen met onze collega-initiatiefnemers, bedrijven stimuleren om thuiswerk te incorporeren in hun beleid. In welke mate dat gelukt is zal de toekomst uitwijzen. Dat we er nog niet zijn staat vast. Tegenover de wetenschap dat thuiswerk de levenskwaliteit van werknemers verbetert, het fileleed vermindert, de productiviteit kan verhogen en tal van andere aantoonbare argumenten, staan immers tal van praktische bezwaren. Zoals bij elke vorm van verandering.


De talrijke positieve reacties die we naar aanleiding van deze campagne ontvingen overtuigen ons echter van een onmiskenbare mentaliteitswijziging. Het pad richting ‘Het Nieuwe Werken’ is weer een eind verder geëffend. En als Workspace Designers, zowel op kantoor als thuis, zijn we er trots hier een stevige kassei aan bijgedragen te hebben.


Meer info?

Hecht ook u veel belang aan een goede worklifebalance en ergert ook u zich blauw aan de tijd die we met zijn allen verliezen in de files? Contacteer ons dan voor een constructief gesprek over de kantoorinrichting van de toekomst. En de plaats die thuiswerken daarin heeft.