Werkt ú af en toe thuis?  image

Werkt ú af en toe thuis?

27/09/2019

Neem dan deel aan onze wedstrijd en win een ergonomische werkplek!


Wereldwijd werkt meer dan één op de twee werknemers regelmatig thuis. In België verruilt 22 procent van de werknemers zijn kantoor voor een of meerdere dagen thuiswerk per week. Daarmee besparen ze heel wat tijd, fileleed en nodeloze stress. Ook ligt hun productiviteit gemiddeld hoger dan op kantoor, omdat ze ongestoord aan hun opdrachten kunnen werken. Werkgevers doen er ook hun voordeel mee, want ze besparen op verplaatsingskosten en krijgen er meer gemotiveerd personeel voor terug.

Toch schuilen er ook addertjes onder het gras. Werktijd en vrije tijd dreigen thuis nog weleens door elkaar te lopen. En werkuren verschuiven soms naar de avond of het weekend. Daardoor ontstaat er opnieuw stress, die vermoeidheid, concentratiestoornissen en slaapgebrek kan veroorzaken. Thuiswerken mag dan veel voordelen bieden, het stelt de werknemer wel voor de uitdaging om een gezonde work-life-balans uit te bouwen. Thuis een aangename werkplek creëren is daarin zeker een welkom hulpmiddel.

Ergonomische thuiswerkplek
Werkt u thuis aan de keukentafel tussen de potten en pannen? Of ergens in de woonkamer waar uw kinderen rondrennen en op de sofa voor de buis hangen? Hopelijk niet … Want net zoals op kantoor is het ook thuis van belang dat u over een volledig ingerichte werkplek beschikt. Bij voorkeur is dat een afgesloten ruimte met ergonomisch verantwoord meubilair, professionele apparatuur, aangepaste verlichting en een goede akoestiek.

De WorkSpace One in ons gamma is zo’n echte ergonomische thuiswerkplek. Hij verenigt alle eigenschappen die een tafel omtoveren tot een echte werkplek. Het unieke design van eigen bodem voldoet aan alle (Arbo)regels voor thuiswerk en laat u toe om thuis net zo professioneel en efficiënt te werken als op kantoor. In alle comfort en ergonomisch verantwoord. Hij past trouwens in iedere omgeving: van een moderne of landelijke woonkamer tot een creatieve flexwerkplek. En dankzij de verschillende kleurencombinaties kunt u dit bureau helemaal naar eigen smaak vormgeven.

Iedereen wint!
We doen u graag een mooi aanbod. We bieden u zo’n prachtige WorkSpace One aan. Daarvoor hoeft u alleen maar deel te nemen aan onze online wedstrijd. Bezorg ons een foto van uw huidige bureau thuis of van de plaats waar u de WorkSpace One zou willen neerzetten. Laat ons weten waarom u deze hoofdprijs zou moeten winnen. Tot eind oktober kunt u nog deelnemen.

Winnen doet u trouwens sowieso. Want élke deelnemer ontvangt van ons een kortingsbon van maar liefst 25% op de aankoop van een WorkSpace One. Gaat de hoofdprijs onverhoopt aan u voorbij, dan kunt u deze ergonomische thuiswerkplek alsnog verwerven aan een sterk gereduceerde prijs.


Laat deze kans niet voorbijgaan en surf vandaag nog naar onze wedstrijdpagina. Daar ontdekt u hoe u op een eenvoudige manier deelneemt aan deze wedstrijd.

Veel succes!