Vlot en efficiënt vergaderen? Strekken, die beentjes!  image

Vlot en efficiënt vergaderen? Strekken, die beentjes!

03/12/2019

Wist u dat u veel doeltreffender vergadert als u dat staande doet? En dat u dat ook nog een mooie besparing oplevert? Staand vergaderen zorgt voor nieuwe dynamiek tijdens uw meetings. Uw medewerkers gedragen zich vitaler en zullen de vergaderingen als veel efficiënter ervaren.

Creatiever en productiever
En dat is nog niet alles. Door staand te vergaderen houdt u iedereen bij de les. Uw medewerkers kunnen zich beter concentreren. Daardoor bent u tot 30% sneller klaar met uw meeting. En doordat uw medewerkers met de armen boven de tafel vergaderen, is het lastig om even ‘onopvallend’ op hun mobieltje te kijken. Staan en bewegen zorgt bovendien voor een verhoogd transport van zuurstof naar de hersenen. Het resultaat? Uw medewerkers tonen een grotere creativiteit en zijn productiever. Een stand-up meeting levert u dus meer eindresultaat op.

Bespaar op arbeidsuren
Wetenschappelijk onderzoek toont trouwens aan dat er met staand vergaderen heel wat in kosten aan arbeidsuren bespaard kan worden. Vergaderingen kosten organisaties miljarden euro’s per jaar. Omdat staande vergaderingen al gauw 30% minder lang duren, kunt u als werkgever dus een aanzienlijk bedrag uitsparen.

Het juiste meubilair
Staand vergaderen vraagt natuurlijk wel het juiste kantoormeubilair. Dat is ónze winkel. Onze sta-vergadertafels bieden genoeg ruimte voor de koffie én uw notulen. Speciale vorm? Krappe vergaderzaal? Zit-sta vergadertafel? Met ons aanbod op maat vinden we een gepaste oplossing.

Toch zittend vergaderen?
Staand vergaderen is natuurlijk niet altijd en overal het meest geschikte type van vergaderen. Denk bijvoorbeeld aan een overleg waar er veel deelnemers zijn of aan lange vergaderingen met vele agendapunten. In die gevallen kunt u beter voor de klassieke, zittende manier van vergaderen kiezen. Ook daarvoor hebben we uiteraard een uitgebreid assortiment aan kantoorinrichting in ons assortiment.

Wilt u graag meer weten over ons aanbod voor uw stand-up meeting? Bezoek onze toonzaal in Pelt of Tour&Taxis. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. We helpen u graag verder.