The Office as a shared playground image

The Office as a shared playground

23/11/2016

In het kantoor van de 21ste eeuw komen “me space” en “we space” samen in een hybride “all-in one space”. De gebruiker kan zijn werkomgeving makkelijk switchen van formeel naar informeel en van privé naar gemeenschappelijk in enkele minuten. Modulaire meubel elementen spelen hierin een belangrijke rol. Zo wordt het kantoor een “shared playground” waarin mensen elke dag graag werken en creatief zijn.

Cascando stelt een nieuwe reeks hybride meubelontwerpen voor die toelaten kantoorruimtes aan te passen aan deze nieuwe werkethiek van de 21 ste eeuw. Informele zitelementen, akoestische objecten en functionele accessoires maken van je kantoor een cosy en flexibele werkplek.

Trunk is een verrijdbare room divider die ook ruimte biedt aan uw memo's, tijdschriften en jas. Met de whiteboard- of lcd-versie kunt u zelfs uw ideeën aan klanten en collega's presenteren. Een stijlvol hulpmiddel voor uw werkplek of vergaderruimte. De geluidsabsorberende eigenschappen van Trunk zorgen ervoor dat u op een rustige plek kunt werken en vergaderen. Op Orgatec werd bovendien de Trunk Desk geïntroduceerd: een flexibele manier om privacy te realiseren. U plaatst de Trunk Desk gewoon op uw werktafel op het moment dat u zich extra wilt concentreren. En als u uw werkplek weer open wilt stellen richting collega's en klanten, zet u Trunk terug op de vloer.