Slimme facility corners image

Slimme facility corners

19/04/2017

Nemen uw medewerkers regelmatig korte koffiepauzes om daarna ongestoord verder te werken? Of wandelen ze vaak naar hun locker of het kopieerapparaat? Ongetwijfeld! U vreest misschien dat dit soms voor overlast zorgt bij de andere collega’s?! Geen nood! Door zogenaamde facility corners op een slimme manier te installeren vermijdt u dat productiviteit in het gedrang komt.  

Bij het integreren van facility corners in het kantoorconcept zijn er 2 belangrijke aandachtspunten. Als eerste is er de bereikbaarheid. Laten we het kopieerapparaat als voorbeeld nemen. Aangezien iedereen wel eens print of kopieert, plaats u het toestel liefst op een centrale plek die voor iedereen (of een specifieke afdeling) toegankelijk is. Zelfde verhaal voor een koffiecorner. Plan deze bijvoorbeeld niet vlak langs een aantal concentratiewerkplekken. Vervolgens houdt u ook best rekening met de akoestische en visuele afscheiding van de facility corners. Ze voorkomen afleiding en lawaaihinder. Er bestaan hiervoor verschillende oplossingen, gaande van akoestische scheidingswanden, bubbles tot het inrichten van aparte ruimtes.  

Het creëren van een kantoorruimte is dus niet op 1, 2, 3 klaar. Het is een ingewikkelde puzzel om alles perfect op elkaar af te stemmen. Gelukkig heeft Pami ervaren experten in dienst!  

Hebt u vragen of zoekt een oplossing? Neem dan snel contact op!