Rolluikkast wordt eigentijdse locker image

Rolluikkast wordt eigentijdse locker

31/05/2018

De interesse in circulaire economie groeit in sneltempo. Pami zet als organisatie belangrijke stappen in de richting van een circulaire economie. Zonder in te boeten op een inspirerende en hedendaagse kantooromgeving. Wel stap voor stap en wetenschappelijk onderbouwd, kwalitatief, degelijk en duurzaam. Zo zit het in ons DNA.
 
Heeft u ook hoe langer hoe minder papier en meer flexwerkplekken op kantoor?
Revitaliseer dan uw Pami-rolluikkasten tot handige lockers! Aan de hand van een weldoordacht ontwerp van onze interne O&O afdeling toveren we een bestaande rolluikkast om tot een handige, eigentijdse locker. Afval wordt vermeden door het hergebruiken van overtollige rolluikkasten en door gebruik te maken van reststroken of oude werkbladen om legborden en deuren van de lockers te produceren. Deze upgrade kan bovendien gewoon ter plaatse bij de klant gebeuren. Dus minder transport en CO2 uitstoot!
 
De lancering vond vorige week plaats tijdens “Buyer Meets Supplier”. In het kader van de Green Deal Circulair Aankopen (GDCA) organiseerde Vlaanderen Circulair samen met The Shift, Bond Beter Leefmilieu en VVSG dit event. Een 200-tal deelnemers, aankopers en circulaire leveranciers, kwamen in het Brusselse Herman Teirlinck gebouw met elkaar in contact via marktdialoog, thematische pitches, speeddates en een circulaire market lounge.
 
Bekijk hier het filmpje over de revitalisering.