Richt samen met ons uw hybride werkomgeving in image

Richt samen met ons uw hybride werkomgeving in

05/05/2021

We trappen een open deur in als we u vertellen dat hybride werken een hot topic is. Deze flexibele vorm van werken is veel minder afhankelijk van een bepaalde locatie of werktijd. En dat heeft invloed op hoe u uw werkomgeving inricht. We staan u graag bij in dit proces.


Als workspace designers zijn we helemaal overtuigd van maatwerk. De nieuwe, hybride werkomgevingen vragen erom. Maar ook de behoeften van uw medewerkers veranderen door deze flexibele vorm van werken. Daar hoort een kantoorinrichting of thuiswerkplek op maat bij. Echt een kolfje naar onze hand.


Eerst dit: maatwerk leveren wij u op twee manieren. Enerzijds ontwikkelen we in samenspraak met u de kantoorinrichting die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften. Daarbij hebben we oog voor de esthetische en praktische kant van elk concept. Straks gaan we er dieper op in.

Anderzijds passen we bestaande producten aan op maat van uw ideeën. Dankzij ons flexibele productieproces in België kunnen we unieke meubels voor u ontwerpen. Wat dacht u bijvoorbeeld van akoestische schuifdeurkasten met uw logo erop? Of een aanbouw op maat voor uw printer? Er is veel mogelijk, dus deel gerust uw dromen met ons.


Uw werkomgeving inrichten
Even terug naar die kantoorinrichting afgestemd op uw behoeften. Hoe verloopt dat proces? Wat mag u van ons verwachten? U mag er zeker van zijn: als workspace designers pakken we het grondig en doordacht aan, maar ook stap voor stap. Onze accountmanager en interieurontwerper nemen u mee op weg naar de ideale inrichting van uw kantoor- of (thuis)werkomgeving. Welke dingen komen daarbij o.a. aan bod?


 • We stemmen de werkplekken ergonomisch af op uw werknemers. Dat verbetert hun prestaties, op het werk én thuis.
 • Om het comfort en de concentratie van uw medewerkers te verhogen, verbeteren we de akoestiek van hun werkplek.
 • Met onze digitale concepten Meet, Work, Visit zorgen we ervoor dat uw medewerkers hun werkomgeving slim en efficiënt benutten. Daarbij helpt technologie een handje om hybride werk efficiënt te laten verlopen.
 • Draagt u duurzaamheid hoog in het vaandel? Misschien kunt u bestaand meubilair een nieuwe functie geven en revitaliseren. De toekomst is immers circulair!
 • Welke kleuren en materialen verdienen uw voorkeur? Onze moodboards laten uw mogelijkheden zien.
 • Kiest u voor warm hout of liever voor een strak design?
 • Voor welke verlichting gaat u? We stemmen die af op de functie van de werk- en vergaderruimte.
 • Bent u biofiel en wilt u graag de natuur in uw werkomgeving verwelkomen? We overlopen graag met u de vele mogelijkheden voor meer groen op kantoor.
 • Als kers op de taart sluiten we af met de decoratie van uw kantoorinrichting. Hoe wilt u uw kantoor- en werkruimtes aankleden?
 • Wilt u bepaalde meubelstukken graag eerst eens bekijken? Bezoek een van onze showrooms. In de huidige omstandigheden kunt u het best even een afspraak maken.


U merkt het, alle belangrijke facetten van een professionele kantoorinrichting houden we voor u in het oog. We denken aan de ergonomie, de kleur- en materiaalkeuze, de akoestiek, de verlichting en alle andere kleine en grote aandachtspunten. Ons doel? Inspirerende, motiverende werkruimtes bedenken en creëren zodat uw medewerkers straks optimaal presteren.


Kennismaken in virtual reality
Zodra we uw wensen en behoeften duidelijk in beeld hebben gebracht, is het aan onze interieurontwerpers. Ze stropen hun mouwen op en vertalen uw wensen naar creatieve ruimtelijke oplossingen. Ze werken zorgvuldig overwogen ontwerpen uit. Hun ruime ervaring, vakkennis en open geest verzekeren u een prachtig interieurconcept. Onze interieurstylisten presenteren u een kantoorinrichting die werkgenot en energie opwekt.


Bij elke fase van dit ontwerp geven we u een uitvoerige toelichting aan de hand van plannen, tekeningen, foto’s, en 2D- en 3D-simulaties. Tot zelfs virtual reality! We laten u ook stalen van de voorgestelde materialen en kleuren zien. Zo maakt u op een toegankelijke en heel bevattelijke manier kennis met het ontwerp van uw toekomstige kantoorinrichting. U kunt zich al even helemaal inleven in hoe het er straks zal uitzien. Nu rest alleen nog uw goedkeuring van het concept en ontwerp. Dan gaan wij aan de slag om van uw droomconcept een realiteit te maken.


Is uw kantoorinrichting al aangepast aan hybride werken? We helpen u graag op weg om een kantoorinrichting samen te stellen die beantwoordt aan uw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.