Pami verlengt MVO certificaat
 image

Pami verlengt MVO certificaat

15/09/2016

In 2013 haalde Pami als eerste in de sector binnen de Benelux het MVO-certificaat volgens de MVO-Prestatieladder. “Met trots melden we dat dit nog steeds zo is en de verlenging een feit is. Bovendien zijn we nog steeds het enige sectorbedrijf uit de Lage Landen die dit certificaat kan voorleggen!”, zegt Lode Essers, gedelegeerd bestuurder, met enige trots.

“Ondanks de crisis, waardoor onze sector hard getroffen werd, bleef maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen met respect voor mens, milieu en omgeving een rode draad doorheen de strategie van Pami. De vraag in welke mate u MVO onderneemt wordt steeds meer gesteld door onze opdrachtgevers. Enerzijds als een soort kwaliteitslabel, anderzijds omdat ze er zelf ook heel actief mee bezig zijn. Als u er niet bewust mee aan de slag gaat, loopt uw bedrijf imagoschade op. Daarom werken we continu aan duurzame relaties met onze klanten en stakeholders. Bovendien creëert het ook raakvlakken bij een samenwerking. Mooi voorbeeld hiervan was Fost Plus (Fost Plus promoot, coördineert en financiert de selectieve inzameling, sortering en recyclage van huishoudelijk verpakkingsafval in België). Een groen bedrijf pur sang dat zelf zo duurzaam mogelijk onderneemt. Logisch dus dat Fost Plus een duurzame partner zocht bij het inrichten van haar nieuwe kantoren.”, gaat Lode verder.

Tot slot: “Onze missie blijft nog steeds ‘het creëren van inspirerende en motiverende kantoorinrichtingen’, weliswaar steeds binnen de context van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. In een verbeterende economische situatie is het onze ambitie om de nodige aandacht te blijven besteden aan MVO en de goede samenwerking met onze stakeholders.”

Lees ons duurzaamheidsrapport 2015.