Pami sponsort twaalfde FM Congres  image

Pami sponsort twaalfde FM Congres

21/10/2019

Op dinsdag 22 oktober 2019 vindt in Zaventem het twaalfde FM Congres plaats. Het is een interactieve bijeenkomst voor de facility-sector en gerelateerde disciplines. De nadruk ligt op ervaringsuitwisseling en netwerkmogelijkheden.


De aanwezigen wacht geen opsomming van plenaire presentaties maar een meeting met een afwisselend programma vol workshops en ontspannen momenten. Dé uitgelezen kans voor professionals om nieuwe contacten te leggen en te leren van elkaars ervaring.


Future oriented Facility Management
De organisatie koos dit jaar voor het thema ‘Future oriented Facility Management’. Aan de vooravond van 2020 kijken een aantal key spelers uit het facility management en gerelateerde disciplines terug maar vooral vooruit. Welke ontwikkelingen verwachten zij binnen het facilitaire werkveld op het vlak van technologie & innovatie, duurzaamheid & CSR, HR (well being) en mobiliteit & flexibiliteit?


Elk jaar tekenen verantwoordelijken van facilitaire, technische en ondersteunende diensten in de private, publieke en zorgsector, toeleveranciers en gespecialiseerde consultants massaal present voor deze niet te missen dag.


Als Workspace Designers hoort Pami helemaal thuis op dit congres, als deelnemer én als sponsor.


Praktisch
Dinsdag 22 oktober 2019 van 11.00 tot 18.00 uur (aansluitend een uitgebreid walking dinner)
Locatie: Sheraton Airport Hotel Zaventem