Pami haalt grootste order ooit binnen

Pami haalt grootste order ooit binnen

20/04/2022

In 2020 haalde Pami zijn grootste project ooit binnen: de inrichting van de nieuwe kantoren van de Gewestelijke Overheidsdienst Brussel (GOB). Records zijn er om gebroken te worden dachten ze bij Pami. Nu, amper 2 jaar later, is een nieuw record een feit: de kantoorinrichting produceren, leveren én installeren voor BruCity, het nieuwe administratief centrum van Stad Brussel.

Het huidige administratief centrum voldeed niet meer aan de behoeften van het publiek. Om zijn burgers beter te dienen, gaf Stad Brussel in 2016 groen licht aan de openbare aanbesteding voor de bouw van een nieuw administratief centrum: BruCity.

Het passiefgebouw, verplicht voor alle nieuwbouw in Brussel, werd opgetrokken op het terrein van parking 58, een overblijfsel van de Wereldexpo ‘58 en legendarisch omwille van het uitzicht op de hoofdstad. Het project zal 37.000 m² tellen, voornamelijk kantoren, verdeeld over 9 etages. Het bovenste niveau huisvest een restaurant en daktuin. Ondergronds zijn 559 parkeerplaatsen voorzien, waarvan 450 publiek.

Onlangs kreeg Pami de heugelijke boodschap dat ze de openbare aanbesteding van BruCity wonnen. Deze zomer zal Pami de kantoorinrichting voor de 1.700 medewerkers van Stad Brussel produceren, leveren en installeren. Dit najaar zullen zij dan hun intrek kunnen nemen in een inspirerende, motiverende werkomgeving die beantwoordt aan de modernste werkvormen en recentste technieken.