Pami breidt tewerkstelling fors uit dankzij megacontract met federale overheid

Pami breidt tewerkstelling fors uit dankzij megacontract met federale overheid

16/09/2022

Persbericht

De Belgische kantoorinrichter Pami heeft opnieuw een mega-order binnengehaald. “We ontvingen zopas het goede nieuws dat we voor vier jaar kantoormeubilair mogen leveren aan alle federale overheidsdiensten”, licht CEO Lode Essers toe. “Dat is natuurlijk schitterend nieuws in deze uitdagende tijden.”

“Als nieuwe eigenaar ben ik bijzonder trots en gelukkig dat we dit megacontract in de wacht hebben kunnen slepen”, beaamt gedelegeerd bestuurder Goswin Fijen. “Aan dit raamcontract zit een omzet verbonden van 56 miljoen euro. Daarmee geven we ons bedrijf een nieuwe economische impuls en versterken we de mooie groei die Pami kent. Ook bezorgt het ons personeel bijkomende werkzekerheid. Sterker nog, we gaan op korte termijn zelfs 50 nieuwe werknemers aanwerven. Ze worden tewerkgesteld in onze hoofdvestiging in Pelt.”

“Het geeft ons veel voldoening dat we deze regio heel wat nieuwe arbeidsplaatsen mogen aanbieden”, gaat CEO Hendrik Essers verder. “We zoeken zowel arbeiders, bedienden en ook medewerkers voor onze installatieteams. Concreet gaat het over machineoperators (metaal en hout), lassers, lakkers en monteurs maar ook chauffeurs en installateurs. We zijn ons ervan bewust dat het geen evidentie is om in deze crisistijd zoveel bijkomend personeel te vinden. Daarom starten we een grote aanwervingscampagne die we de komende weken uitrollen via al onze communicatiekanalen. Ook nemen we deel aan de Open Bedrijvendag op zondag 2 oktober. Het biedt ons een mooie gelegenheid om ons bedrijf aan het brede publiek bekend te maken. Wie weet komen we dan al in contact met bekwame kandidaten die ons team willen versterken.”

In Tour & Taxis in Brussel opende Pami vorige week ook een nieuw Experience Centre. Tweehonderd gasten ontdekten deze creatieve inspiratiebron waar de laatste nieuwe trends op het vlak van kantoorinrichting te bewonderen zijn, met speciale aandacht voor innovatie, duurzaamheid, circulariteit, design en ergonomie.