Ontdek GoBright en Pami op Orgatec 2018 image

Ontdek GoBright en Pami op Orgatec 2018

22/10/2018

Van 23 tot 27 oktober nemen GoBright en Pami Workspace Designers deel aan Orgatec, dé toonaangevende internationale vakbeurs voor modern werken in Keulen. We introduceren er een geheel nieuwe, unieke oplossing! Reden te meer om de stand te bezoeken. Ontdek het in Hal 11.2, Stand J-042.

Ontmoeten

Ga de beschikbaarheid van een vergaderruimte na en boek deze binnen enkele seconden. Het GoBright Room Booking platform helpt bij het optimale gebruik van alle ruimtes en bijkomende diensten (AV, catering…). Dus zoeken naar een vergaderruimte, onnodige lege ruimtes, onderbrekingen tijdens uw vergadering en dubbele boekingen behoren tot het verleden.


Werken

Controleer de bezettingsstatus op kantoor in één oogopslag en reserveer dadelijk uw werkplek. Gewoon inloggen met uw persoonlijke NFC-kaart of smartphone. Het bureau past zich onmiddellijk aan uw persoonlijke zit- of stahoogte aan. En als u niet op kantoor bent, zorgt de slimme app ervoor dat u altijd en overal een werkplek kunt boeken.


Bezoeken

Danzij de digitale receptie kunnen bezoekers zich op een professionele manier zelf registreren. Zelfs een onbemande receptie is perfect mogelijk! Na registratie ontvangt de gastheer een sms en/of e-mail. De software toont een realtime overzicht van wie in het gebouw is of is geweest. Extra pluspunt: de organisatie voldoet ook dadelijk aan de GDPR-vereisten.