Ontdek de WorkSpace One op Design District image

Ontdek de WorkSpace One op Design District

10/05/2017

Met de WorkSpace One creëerde Pami de eerste echte thuiswerkplek die naam waardig: ergonomisch verantwoord en perfect integreerbaar in ieder interieur. Op 7, 8 en 9 juni aanstaande stellen we deze jongste telg uit ons breed assortiment kantoormeubilair voor aan het grote publiek. Plaats van verzamelen: de vakbeurs Design District in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam - Hal 2, Stand V94.


Zo hebt u meteen drie bijzonder goede redenen om binnenkort naar Rotterdam af te zakken.

WorkSpace One

WorkSpace One van Pami verenigt alle eigenschappen die van een tafel een echte werkplek maken. Het unieke design voldoet aan alle (Arbo)regels voor thuiswerk en laat u toe om thuis net zo professioneel en efficiënt te werken als op kantoor. In alle comfort en ergonomisch verantwoord.


Design District ‘17 - Hal 2, Stand V94

Design District is hét trefpunt voor de interieurbranche in Nederland. Op het domein van kantoorinterieur staan dit jaar - onder andere - de gevolgen van de snel veranderende omgeving op onze manier van werken op het programma. Waar lopen we tegenaan als het gaat om de mix van ontmoeten, teamwerk en concentratiewerk op kantoor naast thuis en onderweg werken?


Van Nelle Fabriek

De Van Nelle Fabriek is dé locatie in Rotterdam voor bedrijven, evenementen en cultuur. Het Industrieel Rijksmonument is de thuisbasis van al meer dan 80 grote en kleinere ondernemingen en van talloze (internationale) congressen en netwerkevenementen. Een unieke omgeving, met veel licht en ruimte, en een dynamiek die voelbaar aanwezig is. En UNESCO Werelderfgoed!


Reserveer uw gratis tickets

Pami biedt u gratis tickets aan voor de vakbeurs Design District. Hopelijk mogen we u verwelkomen in hal 2, stand V94.


Reserveer hier uw gratis tickets