Officenieuws: Pami presenteert ‘de eerste thuiswerkplek die die naam waardig is’ op DesignDistrict image

Officenieuws: Pami presenteert ‘de eerste thuiswerkplek die die naam waardig is’ op DesignDistrict

29/05/2017

Officenieuws sprak met Christophe van Hees van Pami naar aanleiding van de voorgenomen presentatie van Workspace One op DesignDistrict 2017. Workspace One is een ergonomische thuiswerkplek die eind vorig jaar al hoge ogen gooide in Parijs.


“Wereldwijd werkt meer dan één op twee werknemers regelmatig thuis, minimaal één uur per week. In de Benelux is dat ruim 30%, met een gemiddelde van zes uur per week. Bijna een hele werkdag dus. Deze werknemers besparen zichzelf fileleed en nodeloze stress en werken ongestoord aan hun opdrachten. Daardoor ligt hun productiviteit gemiddeld hoger dan op kantoor. Meerdere onafhankelijke studies tonen dat aan.” vertelt van Hees.


Hij vervolgt “ Met de WorkSpace One creëerden we de eerste echte thuiswerkplek die naam waardig: ergonomisch verantwoord en perfect integreerbaar in ieder interieur. Op 7, 8 en 9 juni aanstaande stellen we de kwaliteiten van dit bijzondere meubel graag aan u voor op de vakbeurs Design District in Rotterdam. Place to be? Hal 2, Stand V94.“


Over Workspace One van Pami


WorkSpace One van Pami verenigt volgens de Belgische kantoormeubelfabrikant alle eigenschappen die van een tafel een echte werkplek maken. “Het unieke design van eigen bodem voldoet aan alle (Arbo)regels voor thuiswerk en laat u toe om thuis net zo professioneel en efficiënt te werken als op kantoor. In alle comfort en ergonomisch verantwoord”.


Enkele van de belangrijkste kenmerken van de WorkSpace One:

  • Hoogte & diepte verstelbaar
  • Ingebouwd licht, geluid en wireless charging
  • Geïntegreerd beeldscherm
  • Personaliseerbaar
  • Multi-inzetbaar
  • Altijd opgeruimd
  • Plug & play


Bron: Officenieuws