Nieuw! De Pami Papillon: uw fonkelnieuwe, innovatieve thuiswerkoplossing image

Nieuw! De Pami Papillon: uw fonkelnieuwe, innovatieve thuiswerkoplossing

28/09/2021

Pami en bekend ontwerper Axel Enthoven (Yellow Window) slaan de handen in elkaar om een uiterst comfortabel, ergonomisch en stijlvol alternatief te bieden voor thuiswerken aan de keuken- of livingtafel. Het resultaat? De Pami Papillon, uw persoonlijke cocon om heerlijk rustig en productief bezig te zijn.


Meer dan een trend
Zowat ieders werkomgeving is de afgelopen tijd drastisch veranderd. Hoewel thuiswerken vóór de pandemie al meer en meer voorkwam, kreeg het concept ineens een (verplichte) boost door de lockdowns. En nu? Nu kennen zowel werknemers, werkgevers als freelancers er de voordelen van. Het vermindert immers het fileleed, verbetert de work-lifebalans én verkleint de ecologische voetafdruk.


Maar … dan heeft u natuurlijk wel een praktische en liefst nog fraaie, home office nodig. Sowieso is een zittende job niet schitterend voor uw gezondheid, laat staan als u op een plek in huis werkt die eigenlijk een andere functie heeft. En ook uw concentratie is niet altijd even vlot te behouden in de living als op kantoor. Met de Pami Papillon zijn die issues gelukkig van de baan. We bieden hiermee een ergonomische en esthetische manier om thuis te werken.


Belgisch design
De Pami Papillon is het resultaat van een fijne samenwerking tussen de workspace designers van Pami en de Antwerpse ontwerper Axel Enthoven (van Yellow Window), bekend van zijn hoogwaardig en ingenieus Belgisch design. We ontwikkelden samen een innovatieve thuiswerkplek die alles in huis heeft om uw thuiswerkdagen aangenaam en productief te maken:


  • Wanden uit akoestisch, gerecycleerd Idealfelt-vilt in antracietkleur, met prikbordfunctie
  • Keuze uit twee wanden of vier wanden voor extra cocongevoel
  • Een instelbaar lichtgewicht werkblad (wit, zwart of eiken)
  • Designverlichting
  • Twee USB-uitgangen (om onder andere uw smartphone op te laden)
  • Stevig frame afgewerkt met zwarte structuurlak
  • Volledig mobiel meubel op wieltjes of vast (naar keuze)
  • Optioneel: legplanken aan de wand


Minder afleiding, meer geborgenheid


Hét grote voordeel van de Pami Papillon als u het ons vraagt? Het feit dat u zich volledig kan afzonderen van de buitenwereld, uw spelende kinderen, uw thuiswerkende partner, … En dat in de living, keuken of slaapkamer, waar u het meubel ook neerplant. Uw rust en concentratie zijn verzekerd.


De wanden zorgen voor een visuele scheiding tussen werk en privé. Bovendien fungeren ze dankzij het gekozen materiaal ook als een akoestische isolatie, des te meer als u voor de vier wanden in plaats van twee kiest. En als uw werk erop zit, kan de Pami Papillon meteen als een knusse huiswerkplek voor uw zoon of dochter dienstdoen.


Liever uw werk letterlijk uit het zicht houden zodra uw weekend start? Dat kan perfect. U kan uw home office in zijn geheel verplaatsen naar een andere ruimte, rijdend op de handige wieltjes.


Mobiel en duurzaam


Natuurlijk ging Pami bij de realisatie van dit thuiswerkmeubel weer aan de slag met de gedachte ‘design for disassembly’. Het geheel is dus makkelijk te monteren, demonteren én hermonteren zonder dat het aan stevigheid verliest.


Verder zijn alle materialen gekozen omwille van hun comfort, kwaliteit én milieuvriendelijkheid. Zo gebruikten we voor de wanden bijvoorbeeld stevig synthetisch vilt op basis van gerecycleerde vezels. De Pami Papillon wordt bovendien geleverd in een flatpackverpakking zodat het ook onderweg weinig ruimte inneemt.


U vindt de Pami Papillon in onze webshop.


Meer weten over dit bijzondere meubel? Neem contact met ons op.