Mooi en comfortabel
 image

Mooi en comfortabel

25/10/2016

Mooi en comfortabel : twee woorden die perfect het concept van de Valea vatten : een bureaustoel die opvalt door zijn klassiek design en comfort.

De voet en de structuur van de Valea zijn gemaakt in aluminium. Daarop komt de zitschelp (gevuld met zacht polyurethaan), die rondom bekleed wordt met stof of zacht leer. Er zijn verschillende stoffen en kleuren mogelijk : van sobere tinten tot levendige pastels. Het leer wordt geselecteerd op basis van soepelheid en sterkte, en is beschikbaar in verschillende kleuren.

Valea werd ontworpen in 3 hoogtes: de lage rug heeft het perfecte comfort voor vergader- of bezoekersstoelen; de medium en hoge rug zijn dan weer zeer geschikt wanneer iets meer prestige gevraagd wordt.

Kruisvoet op glijders, sterbasis op wielen, of cantilever : ook voor de voet van de Valea is er keuze. Afhankelijk van het gekozen type basis zijn opties zoals hoogteregeling, tilting mechanisme of autoreturn mogelijk.

De « Lounge » en « Soft » vervolledigen de familie : door hun lagere zithoogte of dikkere bekleding voelen ze zich perfect thuis in meer informele wachtruimtes, of op plaatsen waar U een warmere sfeer wil creëren