Mee met de nieuwe maak image

Mee met de nieuwe maak

17/05/2019

Stoomkracht, elektrische aandrijving, automatisering: 250 jaar en drie industriële revoluties in een notendop. Maar bent u ook mee wanneer het gaat over 3D-printing, digital twins, artificial intelligence, virtual reality en circulaire economie? Deze termen behoren tot Industrie 4.0, de onvermijdelijke samensmelting van industrie en digitalisering. Zonder het goed en wel te beseffen, staan we aan de vooravond van een nieuw tijdperk.


Daarom trekken POM Limburg en haar partners naar 5 Limburgse regio’s, waar ze telkens 5 dagen op 5 verschillende locaties vertoeven. Daarbij bespreken ze 5 onderwerpen en presenteren 5 Limburgse bedrijven hoe zij reeds de vruchten plukken van Industrie 4.0.


Tijdens inspiratiesessies nemen experts ter zake het woord en op het aansluitende netwerkmoment kunt u ervaringen uitwisselen met andere maakbedrijven. Op die manier bundelen industrie, onderwijs en overheid de krachten om samen de transitie naar Industrie 4.0 te versnellen.


Op donderdag 6 juni 2019 is Pami gastheer van het event rond het thema “Circulaire Economie”. Dit event is toegankelijk voor iedereen die betrokken is bij de transitie naar een nieuwe maak. Eigenaar-ondernemers, leidinggevenden, specialisten ... uit maakbedrijven en toeleveranciers.


Meer info?
Surf snel naar www.meemetdenieuwemaak.be

Inschrijven is gratis maar wel verplicht. Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt!