Lande presenteert nieuwe projectmeubels op Design District 2018 image

Lande presenteert nieuwe projectmeubels op Design District 2018

24/05/2018

Met trots onthult Lande haar nieuwste projectmeubels op Design District 2018. Eén van de nieuwe meubels is de L-IOT bijzettafel van ontwerpster Christine Rathmann. Opvallend aan het ontwerp van de L-IOT is het spel van ronde vormen van de voet en het tafelblad.


Daarnaast zullen in Rotterdam op de Lande stand (V80), of voor de kenners de ‘Tearoom’, van 6 t/m 8 juni onder andere de nieuwe Talks banken en de vernieuwde modulaire concentratie-unit Rondo Uno de show stelen.


Stand V80

De Lande stand V80 bevindt zich dit jaar weer in de Tearoom op het dak van de Van Nelle Fabriek. Daar neemt Lande je mee in een wereld van verwondering en ontdekking met een Alice in Wonderland Tea Party. Kom in deze sfeer genieten van de nieuwste meubels:

  • De Talks, een modulaire bank met 5 uitvoeringen om oneindig mee te kunnen schakelen,
  • L-IOT bijzettafels, van de Duitse ontwerpster Christine Rathmann,
  • De vernieuwde Rondo Uno, die nu ook als duo werkplek kan worden geschakeld.

Met lift of trap kun je de Lande stand (V80) in de Tearoom op het dak van de Van Nelle Fabriek bereiken. Ontdek jij wat er zich achter het sleutelgat bevindt?Meer informatie over onze nieuwste meubels geeft Lande vanaf woensdag 6 juni vrij op de website www.lande.eu/dd2018.


Voor meer informatie, contacteer ons!