Kerstmis op kantoor image

Kerstmis op kantoor

06/12/2017

Werknemers zijn productiever wanneer het kantoor leuk en goed is ingericht. Dus waarom zou je je werkplek tijdens de winter niet omtoveren in een gezellige en huiselijke kerstomgeving?

Kerstversiering hoeft niet altijd veel moeite en tijd te kosten. Kleine details zorgen vaak al voor een instant kerstsfeer. Denk aan enkele kerstrozen aan de receptie, een schotel met mooie kerstballen op de vergadertafels (bij voorkeur nog in de huisstijlkleuren).

Mag het iets meer zijn? Zet dan een volledig versierde boom. Kerstboom, slingers, kerstballen, lichtjes… the whole package! Plaats de boom centraal in de inkombalie. Zo worden je bezoekers ook ondergedompeld! Helemaal christmaholic? Zet dan op iedere afdeling een apart exemplaar. Verhoog de teamspirit door iedere afdeling uit te dagen creatief te zijn. Wie weet krijg je dan een “rendierafdeling” of een “sweeuwafdeling”.

Om de sfeer er helemaal in krijgen, kan je ook een kerstfeestje organiseren onder de collega’s. Ook hier heb je niet veel nodig om gezelligheid te creëren! Hapjes, glühwein, zelfgebakken kerstkoekjes, warme chocolademelk, X-mas dresscode… en op de achtergrond natuurlijk Mariah Carey met “All I want for Christmas”…

Merry Christmas. It’s a jolly good time of the year!

PS: bij het nalezen van bovenstaande klinkt het verdacht veel als Kerstmis @ Pami :-)