Kantoorinrichting op mijn maat, kan dat? image

Kantoorinrichting op mijn maat, kan dat?

22/08/2019

Straalt uw kantoorinrichting het DNA van uw onderneming uit? En past uw kantoormeubilair helemaal bij de wensen en de noden van uw bedrijf en werknemers? Bent u gewapend om de War for Talent aan te gaan?

U kiest natuurlijk het liefst voor meubilair dat helemaal rekening houdt met de eigenheid van uw bedrijf. Daarom stapt u niet zomaar een meubelzaak in om een bestelling kantoormeubilair te plaatsen. Geen massaproductie of klassieke kantoorinrichting voor u.

Dus gaat u helemaal terecht voor een persoonlijke touch. Bijvoorbeeld een prachtige ontvangstbalie ‘om u tegen te zeggen’. Of een tonvormige vergadertafel met unieke afmetingen en geïntegreerde audiovisuele technieken. Of een gezellig ingerichte koffiecorner of kleine kitchenette in uw vergaderruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Nieuw of circulair?
Bij Pami kunt u natuurlijk altijd terecht voor de standaardcollecties. Maar wist u dat onze maatwerkafdeling steeds meer aan belang groeit? Het is zelfs meer regel dan uitzondering. Dat maatwerk splitsen we op in twee segmenten:


  • Enerzijds is er het pure maatwerk. In samenspraak met u ontwikkelen we een oplossing die perfect aansluit bij uw wensen. Daarbij houden we zowel de esthetische als de praktische kant van het meubilair in het oog. Daag ons gerust uit!
  • Anderzijds kunt u ook met uw bestaande inrichting en kantoormeubilair bij ons terecht. Wij passen ze dan aan uw wensen aan. Onze flexibele productie-eenheid en R&D-afdeling in België leggen u nieuwe ontwerpen voor en zorgen voor een vlotte productie. Wilt u graag uw oude rolluikkasten ombouwen tot moderne lockers? Of een draadloos oplaadpunt voor smartphones installeren? We denken actief met u mee en leveren u een uniek stuk meubilair.


Dankzij onze aanpak sleutelen we samen aan het perfecte werkklimaat op maat van úw bedrijf en werknemers. Dat is motiverend voor uw medewerkers, bevorderlijk voor de resultaten en positief voor de sfeer in uw bedrijf.


Wilt u een kantoorinrichting die helemaal bij uw noden aansluit en u bovendien ook munitie geeft in de War for Talent? We denken graag praktisch met u mee. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.