Hoe u in enkele muisklikken de ideale thuiswerkplek bestelt image

Hoe u in enkele muisklikken de ideale thuiswerkplek bestelt

21/10/2021

Online shoppen? Zo gemakkelijk met de Pami webwinkel! U of uw medewerkers bestellen in enkele muisklikken hun ergonomische en productieve werkplek.


Bestel uw thuiswerkplek online
Wat vindt u terug in onze online etalage? We selecteerden speciaal voor u enkele werkplekken en bureaustoelen om uw thuiswerkplek ergonomisch in te richten. Benieuwd? Neem dan snel een kijkje.


Een speciale vermelding hierbij geven we aan onze fonkelnieuwe ergonomische thuiswerkoplossing: de Pami Papillon. Samen met de Belgische topontwerper Axel Enthoven (Yellow Window) sloegen we de handen in elkaar en ontwikkelden deze uiterst comfortabele en stijlvolle cocon voor thuiswerkers.


De Papillon heeft de metamorfosekracht van een rups die vlinder wordt. Hij fladdert graag met zijn vleugels. Dat is zijn manier om u af te schermen van geluid en u af te zonderen van de buitenwereld. In uw persoonlijke cocon is rust verzekerd en kunt u geconcentreerd werken. Deze ergonomische thuiswerkplek maakt telewerk dan ook heel aangenaam én productief. Ontdek alle technische eigenschappen en technologische snufjes die de Papillon bezit op onze site.


Onze Safe@Home service
Hoe past u dit nu snel en goed in uw organisatie in? Daarvoor bedachten wij de Safe@Home service. Eenvoudig en efficiënt zodat u zich kan blijven focussen op uw kernactiviteiten.


 1. Stap 1: Selecteren
  U selecteert eerst de producten uit ons Safe@Home aanbod waaruit uw medewerkers straks mogen kiezen. Ook regelen we met u de financiering, facturering en wijze van levering die het beste bij uw situatie past.
 2. Stap 2: Creëren
  Vervolgens ontwikkelen we een op maat gemaakte webshop voor de medewerkers van uw bedrijf. Alleen personen die ingeschreven zijn, hebben toegang en kunnen in de webshop uit de kantoorinrichting kiezen die u selecteerde.
 3. Stap 3: Tonen
  Wilt u uw medewerkers uw aanbod aan kantoorinrichting eerst laten zien, voelen en beleven? Wij komen uw selectie graag tentoonstellen in uw kantoren. Of breng een bezoekje aan onze showrooms in Pelt en Brussel waar u ze kunt komen uittesten. Wilt u graag dat er een Pami-medewerker aanwezig is om vragen te beantwoorden en tips te geven, dan regelen we dat graag voor u.
 4. Stap 4: Communiceren
  Informeer uw voltallige personeel over het belang van een gezonde, ergonomische werkplek, ook thuis. Want dat is de reden dat uw bedrijf dit aanbod doet. U geeft hen de mogelijkheid om thuis een ideale, comfortabele werkplek te creëren.
 5. Stap 5: Leveren
  Heeft uw personeel een keuze gemaakt en hun bestelling geplaatst? Dan gaan wij aan de slag. Enkele weken later volgt onze levering bij uw werknemers aan huis. En als u dat wenst, kunnen we de kantoorinrichting voor hen zelfs ter plekke monteren. Een extra service waardoor ze zonder veel zorg en zweetwerk snel aan de slag kunnen.


Wilt u graag meer weten over onze Safe@Home service of over ons online aanbod op onze webshop? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Breng onze webwinkel ondertussen eens een bezoekje en maak kennis met onze comfortabele, duurzame en ergonomische kantoorinrichting.