Heeft uw onderneming de omschakeling naar thuiswerken al gemaakt? image

Heeft uw onderneming de omschakeling naar thuiswerken al gemaakt?

07/09/2020

‘In the midst of every crisis, lies great opportunity’, zei Albert Einstein ooit. Een uitspraak die u in deze coronacrisis vast al vaker hoorde. COVID-19 verplichtte ons massaal vanuit thuis te werken. En daarmee klinkt de oproep die van de Nationale Telewerkdag uitgaat, opeens heel anders.


De Nationale Telewerkdag die op 22 september plaatsvindt, is de opvolger van de Thuiswerkdag en wordt ondersteund door o.a. SD Worx, Vias, FOD Mobiliteit, Netwerk Duurzame Mobiliteit, Bond Beter Leefmilieu, Union Wallonne des Entreprises… en ook ons bedrijf. Het doel van deze dag is zoveel mogelijk mensen en bedrijven te overtuigen om eens een dag thuis te werken. Die oproep heeft dit jaar een heel andere bijklank gekregen, want er zijn weinig mensen die dat afgelopen maanden niét hebben gedaan. En zo wordt telewerken opeens meer regel dan uitzondering.


Comfortabel en ergonomisch
Als kantoorinrichter grijpen wij de Nationale Telewerkdag aan om u te laten zien dat uw medewerkers thuis net zo professioneel, ergonomisch en efficiënt kunnen werken als op kantoor. Een van onze instrumenten die we daarvoor ontwikkelden, is de unieke thuiswerkplek met de naam WorkSpace One. Die verenigt alle eigenschappen die van een tafel een echte thuiswerkplek maken. Of ziet u het eerder dynamisch en werkt u liever afwisselend staand en zittend? Dan is onze UP Home, de zit-sta voor thuis, écht iets voor u.


Win uw eigen Workspace One
In het kader van de Week van de Mobiliteit die van 16 tot 22 september plaatsvindt, organiseren we samen met partner HP een wedstrijd waarbij u een full-option gepersonaliseerd Pami thuiswerkmeubel mét HP notebook en accessoires kunt winnen! Een uitgelezen kans om thuis even comfortabel en ergonomisch te werken als op kantoor.

Hoe neemt u deel aan deze wedstrijd?

  • Toon ons uw huidige thuiswerkplek of de ruimte die deze functie gaat krijgen. Laat ons zien waar u dit thuiswerkmeubel - mét notebook en accessoires - een thuis gaat geven.
  • Vertel ons erbij waarom u het verdient om deze unieke prijs te winnen. Kom daarbij gerust creatief uit de hoek want bij een originele werkplek hoort immers een originele eigenaar.


Op de Nationale Telewerkdag maken we bekend wie de winnaar is. Grijp deze unieke kans en win uw eigen prachtige thuiswerkplek! Surf snel naar https://www.wineenthuiswerkplek.be/


Zoekt u als werkgever ondertussen nog naar de beste manier om het thuiswerken van uw medewerkers structureel vorm te geven? Schakel ons in voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. Wij leggen u graag uit hoe u comfortabel en ergonomisch thuiswerken mogelijk maakt.