En de gelukkigste thuiswerker is … image

En de gelukkigste thuiswerker is …

22/09/2020

Vandaag was het weer de Nationale Telewerkdag. Het moment voor onze jury om de winnaar van de wedstrijd, die wij met HP organiseerden, aan te duiden.


Deze wedstrijd kaderde in de campagne Thuiswerken Werkt die tijdens de Week van de Mobiliteit plaatsvond. Onze hoofdprijs? Een full-option gepersonaliseerd Pami thuiswerkmeubel mét HP notebook en accessoires! Een uitgelezen kans voor elke deelnemer om voortaan thuis even comfortabel en ergonomisch te werken als op kantoor. En uw enthousiasme was groot! We ontvingen heel wat inzendingen.


Vandaag, op de Nationale Telewerkdag was het dan zover. Onze jury stond voor de uitdaging om uit al die fantastische inzendingen de beste te kiezen. Wie bezorgde ons de meest sprekende foto met originele motivatie? Sofie Beerts! Zij wist onze jury in te palmen met haar foto en verhaal en kaapte daarmee de begerenswaardige hoofdprijs weg. Maak kennis met haar motivatie en foto: www.wineenthuiswerkplek.be


Binnenkort geniet zij van haar nieuwe complete thuiswerkmeubel. Zo zit ze er ook thuis even warmpjes en goed omkaderd bij als op kantoor. Van harte proficiat Sofie!!


Als organisatoren wensen we alle deelnemers nog eens hartelijk te danken voor de vele grappige, creatieve en originele inzendingen. Doet u de volgende keer weer mee?


Vandaag vond er ook een webinar plaats over Telewerken. Heb u het gemist en wilt u uw kennis toch graag bijspijkeren? Bekijk het dan alsnog op YouTube.


Wilt u zich in deze ‘thuiswerktijden’ ook verzekeren van een comfortabele en ergonomische thuiswerkplek? Wij geven u graag gepast advies. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.