Hoe wij u totaal ontzorgen bij de inrichting van de thuiswerkplek van uw medewerkers image

Hoe wij u totaal ontzorgen bij de inrichting van de thuiswerkplek van uw medewerkers

25/08/2021

We durven het best toe te geven, we maken het u graag gemakkelijk. Waarom? Omdat er al genoeg dingen in het leven zijn om hoofdbrekens over te hebben. De inrichting van een thuiswerkplek mag wat ons betreft niet in dat lijstje voorkomen. Daarom hebben we daar een zeer toegankelijke en gebruiksvriendelijke service rond uitgewerkt. In deze blogpost leest u hoe die werkt en hoe we u maximaal ontzorgen.


Eerst nog even dit. We hebben het in onze blogposts al eerder besproken, het coronavirus heeft onze manier van werken definitief veranderd. Werkgevers kijken nu anders naar thuiswerken dan voor de coronacrisis. Het draagvlak om medewerkers gedeeltelijk thuis hun prestaties te laten leveren, is sterk gegroeid. Veel bedrijven en organisaties kiezen nu dan ook voor hybride werken als de nieuwe vorm van werken.


De realiteit van de thuiswerkplek
Hoewel we dat pad nu echt wel definitief zijn ingeslagen, vraagt het van u als werkgever toch nog wat aanpassing. Niet alleen op het vlak van regelgeving, werkafspraken en uurroosters maar ook de werkplek zelf verdient een nieuwe blik. Kantoorruimten zullen anders benut worden dan vroeger. En thuiswerkplekken worden de gewoonste zaak van de wereld. Alleen zijn die bij heel wat werknemers nog niet ingericht op veelvuldig en langdurig gebruik.


Niet alleen het gebruik van kantoorruimte moet dus herbekeken worden, ook de thuiswerkplekken van uw werknemers vragen om een geschikte inrichting. Gelukkig hoeft u niet alles uit eigen zak te betalen. De fiscus komt u tegemoet. Dat leest u in de blog die we daar eerder over schreven.


Thuiswerkplekken inrichten
Als workspace designers hebben we de missie om inspirerende, aangename werkplekken te creëren zodat u gelukkig en efficiënt kunt werken. Niet alleen op kantoor maar ook thuis. Daarom selecteerden we speciaal voor u enkele producten om de thuiswerkplekken van uw medewerkers ergonomisch in te richten. Want ook daar wilt u hen behoeden voor lichamelijke klachten en tegelijk wilt u zeker zijn van hun productiviteit. Reken daarvoor op ons.


We overlopen met u onze eenvoudige en stapsgewijze aanpak om de beste kantoorinrichting voor thuiswerkplekken te kiezen.


 1. Informeren
  Informeer uw personeel over het nieuwe beleid en uw innovatieve aanpak op het vlak van kantoor- en thuiswerk. Gaat u resoluut voor het hybride werken? Leg uw medewerkers dan uit wat dat inhoudt en wat u van hen verwacht. Ze zullen aangenaam verrast zijn om te vernemen dat u hen ook wilt helpen om hun thuiswerkplek op een gezonde, ergonomische manier in te richten.

 2. Selecteren
  Als werkgever maakt u uw keuze uit de producten in ons Safe@Home-aanbod. Uit die reeks kunnen uw medewerkers dan straks hun eigen keuze maken. We geven u daarbij advies zodat u de kantoormeubelen kiest die het beste aansluiten op uw behoefte. Ook de financiering, facturering en levering overlopen we met u. We komen tot een regeling die afgestemd is op uw wensen en behoeften.

 3. Kiezen
  Vervolgens zetten we een webshop op maat van uw bedrijf en uw medewerkers op. Het is via die gepersonaliseerde webshop dat uw medewerkers hun keuze maken. Enkel de personen die ingeschreven zijn, hebben toegang tot de webshop en alleen zij kunnen er dus gebruik van maken. Maken de bestellingen die uw medewerkers plaatsen onderdeel uit van een ‘cafetariaplan’? Wilt u ze graag eerst valideren? Ook die functionaliteit hebben we in onze bestelmodule opgenomen. Zo houdt u steeds het overzicht over alle orders.

 4. Tonen
  Er zijn altijd medewerkers die liever zien, voelen en beleven wat ze willen kopen. Want kopen of bestellen aan de hand van een afbeelding is toch iets anders dan een keuze maken op basis van ervaring en zintuigen. Daarom bieden we u de mogelijkheid om de producten van uw keuze tentoon te stellen in uw kantoren. U en uw medewerkers mogen ze ook komen uittesten in onze showrooms in Pelt en Brussel. Bovendien kunt u zelf een moment inplannen waarop een Pami-medewerker aanwezig is om vragen te beantwoorden. Ook geeft hij of zij u graag tips over het juiste gebruik van het (ergonomische) kantoormeubilair.

 5. Leveren
  Uw bestellingen zijn geplaatst en enkele weken later rijdt onze vrachtwagen met de bestelde kantoorinrichting naar uw medewerkers. Ze kunnen hun thuiswerkplek nu even ergonomisch en comfortabel inrichten als op kantoor. En daar helpen we graag een handje bij, want als u dat wenst monteren we het meubilair bij uw medewerkers thuis. Zo verliezen ze geen tijd aan montagewerk en kunnen ze snel aan de slag.


Wat bieden we aan?
Ons aanbod van eigen kantoorinrichting bestaat uit hoogkwalitatieve en ergonomische werkplekken en bureaustoelen.


 • Onze bureaustoelen maken beweging en variatie op de werkplek mogelijk. Ze stimuleren de natuurlijke beweging van het lichaam. Want een gevarieerde zithouding leidt tot een betere gezondheid en hogere productiviteit.
 • Onze werkplekken of bureaus gunnen u niet al te veel rust, want bewegen en afwisseling is nu eenmaal gezonder dan urenlang zitten. Daarom ontwikkelden we een zit-stawerkplek voor thuiskantoren: de UP Home. Dit bureau biedt u een dynamischere werkomgeving. U kiest tussen zitten of staan. Want regelmatig de beentjes strekken, dat is gezond. De eenvoudigere versie van onze UP Home is de Pami Slimm, de thuiswerkplek die in hoogte instelbaar is (zit-zit).
 • We sluiten af met onze Workspace One. Die heeft alles wat van een tafel een echte werkplek maakt. Het unieke, eigen design voldoet aan alle veiligheids- en gezondheidsregels voor thuiswerk, zodat u net zo professioneel en efficiënt thuis kunt werken als op kantoor. In alle comfort en uiterst ergonomisch.


Ontdek meer informatie en technische details over deze werkplekken en bureaustoelen op onze webshop.


Bent u op zoek naar een sparringpartner om de thuiswerkplekken van uw werknemers ergonomisch in te richten? Kunt u een handje hulp gebruiken om uw medewerkers te voorzien van comfortabele en ergonomische inrichting voor hun thuiswerkplek? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.